Élőben az angolóráról II.

2010.03.28. 14:44

Újra jelentkezünk a „Ninety-four coffee”-ból. Időközben befutott Rob és elkezdődött az óra. 40 perc után a 4. mondatnál tartunk a 10-ből. Kisebb, nagyobb hibákkal, de eddig mindenki vette az akadályokat. Újabb érdekes hasonlóság fedezhető föl az iskolás viselkedésminta és az itt tapasztalható között. Ugyanis, a versenyzők hirtelen hatalmas készetetést éreznek, arra, hogy: fölkurblizzák az egér zsinórját, ABC sorrendbe rakják dokumentumaikat, vírusirtást végezzenek a számítógépen, illetve kipakolják az asztalra azt a 70 féle tortaszeletet, amit magukkal hoztak, eddig ismeretlen okból.

 Úgy tűnik, leragadunk ezekkel a mondatokkal. Vélhetően mára ennyi az angolóráról, ha esetleg történik még valami érdekes, akkor azt megtekinthetik később a honlapunkon.

Viszont látásra, hallásra, olvasásra!

A bejegyzés trackback címe:

https://wigey.blog.hu/api/trackback/id/tr721874911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása